Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetim Kurulu Üyeleri, Merkez Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ayşe İNAN KILIÇ Başkanlığında bir araya geldi. Toplantıda, 2019-2020 akademik yılında gerçekleştirilen ve gerçekleştirilmesi planlanan projeler ile faaliyetler hakkında durum değerlendirmesi yapılıp, görüş alışverişinde bulunuldu. Merkez Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ayşe İNAN KILIÇ ile Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Fatma KOÇAK ve Öğr. Gör. Funda İNCE BAKİ’nin yanı sıra, Yönetim Kurulu Üyeleri; Sağlık Yüksekokulu Müdür V. Dr. Öğr. Üyesi Bilge BAL ÖZKAPTAN, Fen-Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül DEMİR, Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Tuba KINAY GÖR toplantıya katıldı.