KADIN ÇALIŞMALARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

Öğrencilerimize “Kadına Yönelik Şiddetle Hukuksal Mücadele" Konferansı

Sinop İl Emniyet Müdürlüğü ile Üniversitemiz Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından “Kadına Yönelik Şiddetle Hukuksal Mücadele: Yasal Mevzuat ve Düzenlemeler” konulu konferans programı düzenlendi.

SÜBİTAM Prof. Dr. İsmet Berber Konferans Salonu’nda düzenlenen programa; Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcıları Sayın Dr. Öğr. Üyesi Gülseren KAN ŞAHİN, Sayın Dr. Öğr. Üyesi Fatma YÜCE, Akademik ve İdari Personelimiz katıldılar.

Programda Polis Memuru Sayın Gökhan ŞAYLI, Yasal Mevzuat ve Düzenlemeler çerçevesinde, Kadına Yönelik Şiddetle Hukuksal Mücadele konusunu ele aldı.

Yaşanan asayiş olaylarından örnekler vererek şiddet ve psikolojik baskı altında kalan kadınların hangi adımları atması gerektiğini anlatan Sayın Gökhan ŞAYLI, öğrencilerimize yürütülen şiddet önleme faaliyetleri hakkında önemli bilgiler verdi.

Konuşmalarının ardından Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Sayın Dr. Öğr. Üyesi Gülseren KAN ŞAHİN tarafından Polis Memuru Sayın Gökhan ŞAYLI’ya hediye takdim edildi.

Kalite